Nya grepp, nya ideer och tankar

Jag har hoppat på en ny onlinekurs. Jag gillar verkligen den kursformen.

Den här gången handlar det om att toppa tävlingsformen. Jag vet att vi i dagsläget är långt ifrån tävlingsklara i grenar där det förekommer störningar (alltså nästan alla), men det är ändå så otroligt givande. Kursen har fått mig till att tänka helt utanför boxen, känna äkta aha-upplevelser och dessutom vara med om riktiga halleluja-moments när Strix svarat klockrent på det jag bett om. Trots störning!!!

Det bästa är att kursen är lång. Den sträcker sig över ett halvår. Jag är än så länge bara inne på andra veckan och känner redan att förtroendet Strix och jag har för varandra har ökat markant. Yey!!! Detta var precis vad vi behövde just nu.

I skrivande stund är det två (2) arbetsdagar kvar till min sommarsemester. Det ska bli skönt att koppla av i fyra veckor. Redan på måndag drar vi igång semesteraktiviteterna och åker till Dalarna för träning och umgänge. Ser verkligen fram emot det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *