Nytt trick

Vi håller så smått på att jobba in ett nytt trick. Jag inser att vi behöver en större svårighetsgrad, då det vi har med hittills i vårt freestyleprogram är relativt enkla saker, och dessutom hamnar i samma kategori av trick. Jag har därför tänkt jobba in ett trick ur en ny kategori. Tricket i sig är ganska enkelt, så jag har valt att vi ska jobba på avstånd och med ryggen åt varandra samtidigt (vilket höjer svårighetsgraden).

Tanken är förstås att detta ska fungera med minimalt små hjälper i slutänden, men vi har i alla fall kommit en bit på väg. I nuläget är det överdrivna hjälper och ibland ser man att han inte riktigt kopplat det hela fullt ut. Vi skyndar långsamt.

Liten film på nya tricket under inlärning

Det är så skoj att prova sig fram till nya trick. Det är så himla roligt att se när poletten trillar ned. Ingenting är ännu befäst, men han börjar få grepp om det hela nu. Det märks att Strix har fattat konceptet av nyinlärning (inte en dag för tidigt) och jag måste bara bli bättre på att jobba på det här sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *