Starten är nog så viktig

Vi jobbar på lite annorlunda saker. Vårt program känns ganska färdigt. Eventuellt ska jag byta ut en sekvens, eftersom han har en tendens att blanda ihop ”följa i front” med treans position från HtM-programmet. Det är ju inte optimalt då jag vill att han ska känna sig helt trygg med programmet och inte behöva röra ihop det för sig. Enkelt och tydligt ska det vara. Men det jobbar vi på separat.

Vår stora utmaning är hela biten runtomkring, med fokus och att vi lyckas vara i bubblan. Så för tillfället tränar vi mest på det när vi är på anda platser än hemma. I förmiddags hade vi tid i hallen och idag ägnade vi större delen av tiden åt att träna på att gå in på planen, något som kan te sig nog så svårt. Men det är ju superviktigt. För det spelar ingen roll hur duktig man är om man aldrig lyckas komma igång utan en massa krångel.

Att koppla loss kopplet och fortfarande hålla kontakt, att gå in på planen med bibehållen kontakt och att starta i samma mood, det var dagens övning. Mer än så krävdes inte för full belöning idag. Jag tycker att det gick ganska bra.

En liten film från dagens träning

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *