Suddenly …

Suddenly it happens and the dream comes true / Wonderfully, beautifully it happens and your world is new / Magically, you’re holding the golden prize

Känslan när allt vi tragglat med under så lång tid äntligen börjar fungera. När vi plötsligt uppträder som ett sammansvetsat team, som – åtminstone oftast – klarar av att välja bort störningar, och som orkar hålla fokus. Det känns så overkligt. Och samtidigt så rätt. Alla bitar faller på plats. Jag kan knappast tro det, men numera fungerar det mesta. Strix sorterar rätt och väljer bort störningar. Plötsligt är kampen över.

Ja, det är väl lite väl optimistiskt att tro att allt bara ska gå som en dans från och med nu, men skillnaden är påtaglig. Känslan av att vi nu strävar mot samma mål är stor. Och det är inte bara jag som upplever det. Mina träningskamrater ser det också.

Vi har under semestern tränat tillsammans med flera olika kamrater som alla har sett hur vi kämpat genom åren, och de ser en enorm skillnad. En av dem uttryckte till och med att hon fick gåshud när hon såg oss på appellplanen. Det värmer, och bevisar också för mig att det inte bara är som jag inbillar mig. Min kära make och PT ger oss också bara lovord. Han lägger upp pass åt oss, gör sitt bästa för att utmana, och berömmer oss båda när vi lyckas. Och lyckas, det gör vi faktiskt för det mesta.

Och när Strix och jag åker ner på träningskvällarna på klubben så kan vi numera jobba utan koppel, och vi fixar oväntade störningar mycket bra. Jag är noga med att inte fresta på för mycket, men visst händer det att vi tappar oss ibland. Den stora skillnaden mot förut är att nu kan vi samla ihop oss, släppa misstaget och jobba vidare.

Stackars Strix måste ha haft ofattbart besvärligt med sitt bråck, eftersom skillnaden är så stor. Sedan påverkar ju min inställning enormt mycket också, och för varje dag växer vårt förtroende för varandra i svåra situationer, och det innebär att vi tar stora kliv framåt. Ibland måste jag nypa mig i armen för att inse att jag inte drömmer.

But secretly you just can’t believe it’s true / When wonderfully, beautifully
/ Suddenly it happens to you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *