There Can Be Miracles …

… When you believe / Though hope is frail/ It’s hard to kill …

Ja. Tror man på något tillräckligt mycket så kan det faktiskt ske mirakel. Och jag har hela tiden trott på Strix. Hela tiden jobbat på med våra utmaningar. Hela tiden greppat efter smala halmstrån. Hela tiden hoppats på att kunna bryta igenom den till synes hopplösa onda cirkeln vi hamnat i. Hela tiden vetat att Strix egentligen vill. Och kan. Hela tiden trott på oss, och att vi ska kunna hitta fram till harmoni och glädje även när det är svåra förutsättningar. Hela tiden i motvind. Och tiden har varit lång.

Men nu är vi snart där!!!

Jag citerar Gunde Svan ? ”ingenting är omöjligt”

Känslan vid de senaste träningarna har varit påtaglig. Vi HAR verkligen gjort ett genombrott. Vi vågar. Vi kan. Strix levererar gång på gång, och tilliten växer med stormsteg. Vi skyndar långsamt, men vi går stadigt framåt.

Utan bra träningskamrater kommer man inte långt, och jag vill här och nu tacka min allra bästa PT och alla mina underbara träningskamrater, ni är alla superviktiga. Ingen nämnd och ingen glömd. Det spelar ingen roll om vi ses ofta eller sällan, ni är lika viktiga i alla fall. Ni är GULD värda. Tack!

Hoppet övergav mig inte, och jag tror numera på oss ännu mer. Börjar till och med känna mig säker på att det ska gå vägen fullt ut. Vi har fortfarande lång väg kvar, men nu börjar det äntligen kännas som att vi jobbar i medvind.

Who knows what miracles / You can achieve / When you believe somehow you will / You will when you believe

En kommentar till “There Can Be Miracles …”

  1. Ja jag är glad att få ha varit en liten del av er resa <3
    Du kan, ni kan – det kommer bli så bra och det ska bli jätteroligt att följa er framöver <3
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *