Glädje

Glädje är viktigt i träningen, och den senaste veckan har vi satsat mycket på det. Mer än vanligt. Idag åkte jag till Tärnsjö för att träna i Hällby-Lohallen. Lång resa, men det är en av alla de små delmål som ingår i en mer långsiktig plan. Det var en jättemysig hall, och vi ägnade tiden åt att bara köra korta sekvenser av programmet och belöna det. Vi har kommit en bra bit på väg med ”om” tycker jag.

Liten film på ”Om”

Vi ägnade också lite tid på att avdramatisera handsken. Jag har tränat utan den ett tag, så när den var med idag var den till att börja med onödigt intressant. Efter ett tag var den inte så spännande längre.

Vi hade dessutom turen att träffa på två trevliga tikar innan vi började, så Strix fick tillfälle att umgås lite. Välbehövligt, då den ena var en dvärgschnauzer, eftersom han har en förutfattad mening om att alla schnauzrar är farliga. Denna tjej lyckades dock charma honom.

Glädjen gick verkligen att ta på under dagens pass  Allt, precis allt, fungerade som det skulle och vi körde bara korta delar av programmet och belönade rikligt och varierat. En riktig glädjeboost .

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *