Årsskifte

Årets sista dag är här. Osökt dyker det upp tankar på avstämning av året som gått och planer iför nästkommande. Och det har verkligen hänt mycket under året. På gott och ont. Mest gott, lyckligtvis.

Gårdagen ägnades åt nosework, och Strix var jätteduktig. Han fokuserade betydligt bättre än jag trodde att han skulle göra, och han fixade även några kluriga gömmor där han fick jobba lite för källan utan att bli frustrerad och ta till skallet.

Idag gick maken ut ett spår till oss, tack för det. Det är en fröjd att gå på i linan efter den här gossen.

Vägövergång med korsande spår av hund och människor var inga problem alls

Nu hoppas vi på att det blir lika lugnt på smällarfronten som det brukar här hemma. Strix gillar inte smällarna precis när de är igång i närheten, men hanterar dem trots allt rätt okej. Hoppas det får fortsätta så.

Eftersom det börjar ett nytt år imorgon så blickar vi framåt. Planer finns, flera spännande saker att se fram emot. Men! Framför allt har jag tänkt mig att 2018 ska bli året när jag ska (försöka) ta saker för vad de är och ta en dag i taget. Här och Nu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *